Anpartsstalde / Aarhushesten

Bliv medejer af en mulig kommende stjerne – en KAJSER på en travbane

Forstil dig en varm sommerdag. En kold drik i hånden. Sommerfugle i maven der udvikler sig til en boblende glæde som spreder sig ud i fingerspidserne. En højtaler hvorfra ordene ”KAJSER tager førstepladsen” lyder. Et kærligt omfavn, og før du ved af det, står du i en vindercirkel med euforiske venner og bekendte, der alle har det tilfælles at de er medejere af KAJSER. En mulig kommende stjerne.

I samarbejde med Share a Horse udbyder Jydsk Væddeløbsbane i Aarhus sammen med travtræner Kaj Jensen hesten KAJSER som et anpartsprojekt over en tre-årig periode.
Grib den unikke mulighed for at mærke stoltheden, magien og fællesskabet ved en travhest.

PRAKTISK GENNEMGANG AF FORLØBET:
 • KAJSER udbydes i 200 anparter
 • Formålet er at udbrede muligheden for at flere kan tage del i magien en travhest kan skabe for sine ejere.
 • Du får unikke oplevelser både på og uden for banen med de andre medejere af KAJSER.
 • Forløber som udgangspunkt til og med en 4-årssæson (start forår 2023 - afsluttes december 2025)
  Her har KAJSER afsluttet årgangsløbene og haft mulighed for at markere hovene og brilliere i diverse løb rundt om i landet.
 • Ved forløbets afslutning bliver KAJSER sat på auktion til højest bydende. Salgssummen af KAJSER fordeles til anpartshaverne i forhold til deres indskud
 
HVAD GØR KAJSER TIL KAJSER?
KAJSER er en elegant hest med en stærk baggrund. 
 • KAJSERs far er en amerikansk traver ved navn Great Challenger, og den har været blandt de absolut bedste avlshingste i Danmark gennem en årrække.
 • KAJSERs mor hedder Honda Gilbak, der også er mor til andre rigtig fine heste, heriblandt Ohio Gilbak, der var blandt de 12 derbyheste i sin årgang. Det samme var lillebror Chio Gilbak nogle år senere, så hvorfor skal det ikke også ske for efternøleren KAJSER, når vi kommer til 2025.
 • Og så skal vi jo heller ikke glemme KAJSERs stjernetræner: Kaj Jensen har tilkørt KAJSER og er meget begejstret for den flotte hest. Det er planen, at KAJSER kommer til start allerede i år som to års, og derfra handler det om at følge dens karriere og forhåbentlig frem mod eliten med en masse glade og forventningsfulde ejere ved rækværket.
Hvordan bliver du så medejer af KAJSER, der bliver den såkaldte Banehest på Jydsk Væddeløbsbane i Aarhus?

Du starter med at tilmelde dig her, hos Share a Horse, der er Dansk Hestevæddeløbs koncept, når det gælder anpartsheste. Her bedes du registrere dig med navn, adresse, mailadresse samt bankoplysninger.

OBS! Projektet med KAJSER løber som nævnt over tre år, og du skal kun betale for de mange oplevelser i alt tre gange – nemlig ved opstart med 1.000 kr., yderligere 750 kr. i januar 2024 og til slut 750 kr. i 2025. Du skal derfor manuelt overfører i 2024 og 2025!

For altså kun 2.500 kr. i alt er du medejer at en hest, der måske går hele vejen fra sin debut til det største og mest prestigefyldte løb i Danmark.

Mindre kan naturligvis også gøre det, og du kan under alle omstændigheder bryste dig af at være hesteejer og være en del af de mange oplevelser og events, der gennemføres i forløbet.

For i alt 2.500 kr. har du forlods betalt for følgende:
 • Indkøb af KAJSER
 • Træning af KAJSER i hele perioden
 • Sko, dækken, vaccinationer i hele perioden
 • Forsikringer i form af livsforsikring, ansvarsforsikring og sygeforsikring
 • Løbende tjek ved dyrlægen
 • Løbsindskud og meget mere.
Travtræner Kaj Jensen påtager sig risikoen for den løbende drift. Det er dermed din garanti for, at du ikke på noget tidspunkt vil blive opkrævet mere ud over de 2.500 kr.

Der udarbejdes derudover, hvert år, et særskilt regnskab. Det betyder at, indtjente præmier i løbene, med fradrag af løbsomkostninger, vil blive tillagt den samlede salgssum, som KAJSER bliver solgt for.” Hvert år trækkes der også lod blandt anpartshaverne om eventuelt vundne ærespræmier i den forgangne sæson.

Det er Kaj Jensen, der varetager den sportslige drift af anpartsstalden, mens Jydsk Væddeløbsbane sammen med Share a Horse og Dansk Hestevæddeløb supplerer med den løbende information til hesteejere og de events, som kredsen omkring KAJSER bliver en del af.

Vil du hellere ikke gå glip af alle de magiske stunder, der forhåbentligt venter en medejer af KAJSER? Så skynd dig at få fat på en andel her på siden.

Share A Horse

Fakta om projektet

Projektet slutter: 31. December 2025
 
Totalt 200 andele
 
INDSKUD
Fra 1000,- pr. andel
 
PR. MÅNED
0,-
 
Hovhedegård Hestecenter v/Jeanette og Kaj Jensen | Storhøjvej 3, Guldbæk, 9530 Støvring  | Tlf.: +45 61 75 36 68