Anpartsstalde / Aarhushesten

En sommer fuld af anderledes oplevelser - 10 måneder for 1000 kr.

I samarbejde med Jydsk Væddeløbsbane og travtræner Kaj Jensen præsenterer vi Aarhushesten. Bliv medejer af årgangshåbet Grumbazz Kini, der står overfor den spændende fireårssæson med potentiel deltagelse i en stribe af årgangsløb landet rundt. Vi ser frem til at mødes til hyggelige løbsdage og en festlig komsammen på Hovhedegård, hvor hesten og teamet bag holder til.

Grumbazz Kini har allerede vist sit værd på væddeløbsbanen med flere sejre og knapt 90.000 kr. indkørt i karrieren hidtil.

- Jeg mener han hører til i G-årgangens top. Han dummede sig lidt sidste år, men nu er han blevet vallak, og han træner rigtig godt herhjemme på Hovhedegård. Lige nu ridetrænes Grumbazz Kini, og om et par uger, så begynder vi at skærpe ham med nogle intervaller og hurtigarbejder, fortæller travtræner Kaj Jensen, der forventer at Grumbazz Kini sæsondebuterer i april.

Projektet træder i kraft 1. marts. Bemærk, at projektet kun består af ét indskud og ingen månedlige ydelser. Når Grumbazz Kini starter på Jydsk Væddeløbsbane, får du som medejer gratis entré. Ønsker du give en andel i gave, så kontakt info@shareahorse.dk og få tilsendt et gavebevis.

Koncept
Efter projektets afslutning 31. december 2022 sælges hesten på offentlig auktion. Præmiepenge og salgspris gøres op og fordeles blandt andelsejerne. Vinder Grumbazz Kini større præmier, vil de udtrækkes af 1000,- i løbet af projektet.

Hent Mosson Owner-app
Projektet gør brug af Mosson informations-app. Al information fra træner kommer via appen, som du som ejer i Share A Horse kan hente gratis. Når stalden er koblet op, modtager du en mail fra Share A Horse om, at du kan hente appen.

Share A Horse

Fakta om projektet

Projektet slutter: 31. December 2022
 
Totalt 280 andele
 
INDSKUD
Fra 1000,- pr. andel
 
PR. MÅNED
0,-
Hovhedegård Hestecenter v/Jeanette og Kaj Jensen | Storhøjvej 3, Guldbæk, 9530 Støvring  | Tlf.: +45 61 75 36 68